Dekorative Wandfarben

Dekoratív falfesték - Farbex Decoline

Kölcsönözzön dekoratív festék technikával divatos hatást a falaknak. Nemesítse a falakat bársonyosan fénylő optikai hatással vagy arany ill. ezüst csillogással, vagy kölcsönözzön a falaknak antik jelleget.

Kölcsönözzön a Farbex falfestékekkel optikai hatást a falaknak: lazúr hatás, gyöngyházfény hatás, bársonyos, félhomályos hatás által.

A Farbex dekorfestékek akalmasak magas presztízsű környezetekbe, villákba, elegáns lakásokba, stúdiókba és praxisokba, hotelekbe, kisboltokba, átépítésekhez, felújításokhoz, tájházakhoz és parasztházakhoz, és még sok minden máshoz.

A falfestékek több különböző színben kaphatók.

Termékismertető PDF letöltése
Dekoratív falfestékek

Dekorative Wandfarbe Setteveli

SETTEVELI FARBEX legfiatalabbtagja. SETTEVELI lemoshatóéslélegződekorfestés Antik-Lasur hatásúbeltérihasználatra. Finoméshomokhozzáadásávallazúrhatástkeltőkontrasztszínek.

Dekorative Wandfarbe Murano

MURANO a Farbex termékcsalád legfiatalabb terméke. Lágy selyemfényű és markáns domborhatású. Világoshatás finom finom árnyalatokkal. Dekorfesték igényes környezethez, villákhoz, elegáns lakásokhoz, stúdiókhoz, praxisokhoz, szállodákhoz, boltokhoz, felújításokhoz, tájházakhoz és parasztházakhoz stb.

Dekorative Wandfarbe Madreperla

MADREPERLA-átecsettelkellfelhordani.Gyöngyházfényhozzáadásával, ez a termék a felületeknekegybársonyoshatást ad éskellemesfénytörtéstnyújt.

Dekorative Wandfarbe Shrazade

SHARAZADE a FARBEX család legfiatalabb tagja. SHARAZADE egy lemosható és légáteresztó gyémántházfényű dekorfesték beltéri használatra.

Dekorative Wandfarbe Shrazade Lux

SHARAZADE LUX a FARBEX termékcsalád egyik legfiatalabb tagja. SHARAZADE LUX egy lemosható és légáteresztő dekorfesték gyöngyházfény hatással beltéri használatra.

Dekorative Wandfarbe Veicot Pearl

VEICOT PEARLegy könnyen felhordható dekoratív fal falfesték gyöngyház-hatással, ami a pompás eleganciájával győz meg bennünket. A megjelenő kép reneszánsz antik dekorációk emlékét ébreszti fel.

Dekorative Wandfarbe Veicot

VEICOT egy dekorfesték ecsettel + spatulával történő felhordásra, ami fáradtságmentes felhordást tesz lehetővé. A reneszánszból ismert elegáns "OPUS SIGNINUM" az esztétikai hatását reprodukálja.

Dekorative Wandfarbe Farbel

FARBEL egy dekoratív falfesték, ami a velencei stukkó után került megalkotásra, a nagy elegencia és rafinéria hatásos jellemzésére készült.